Vi skaper grenseløse opplevelser

Vårt mål er å bringe deg tettere på elementene, skape opplevelser i den nordnorske naturen og la deg bli kjent med den vennlige nordnorske kulturen.

Grenseløs AS ble stiftet i januar 2004. I dag lever vi av å skape opplevelser ute på fjorden for våre gjester. Om bord på MS Svenner II kan du føle sjøsprøyt og kjenne den friske brisen i luggen. På høsten kan du oppleve nordlyset og på sommeren den fantastiske midnattsolen. Og dette i en helt spesiell ramme, nemlig midtfjord ute i vår MS Svenner II. Enten du vil fiske i fjorden, eller bare titte på den, så kan vi skreddersy et opplegg for deg og dine gjester. Vi har også faste daglige avganger fra kai i Kirkenes i sommersesongen.

Høydepunktet på våre turer er møtet med Kamtsjatkakrabben. Kongen som har krabbet hele veien fra Murmanskfjorden, der den ble sluppet ut av sovjetiske marinebiologer på 60-tallet. Målet var å sette i gang en helt ny næring. Dette tar vi konsekvensen av i dag. Vi fanger den, og tilbereder den, sammen med våre passasjerer.